UA

Аксесуари для пилососів

Аксесуари для пилососів

Спочатку у пилососів не було особливих вишукувань у вигляді функцій або аксесуарів, але час рухається вперед. Сучасна людина хоче придбати собі додому не тільки надійного помічника із сучасним дизайном, а й функціонального. А що забезпечує функціональність сучасного пилососа? Правильно, аксесуари! І цілком зрозуміло, чому виробники пилососів приділяють досить багато уваги цьому питанню, адже чим більша функціональність пилососа, тим краще воно купується. Тим більше якщо врахувати як з'являються нові моделі, вже повністю укомплектовані та, йдучи назустріч споживачеві, виробники налагодили випуск аксесуарів, що йдуть окремо від пилососа, чим дозволили покупцеві самому робити вибір потрібних йому аксесуарів.

У кожному магазині, купуючи більш-менш укомплектований пилосос, вам додатково запропонують низку аксесуарів. Це одноразові мішки для збору пилу, що в користуванні набагато зручніше, адже ви не дихатимете пилом, звільняючи постійно мішок від сміття. Ще один аксесуар - це турбощітки, що просто необхідно людям, які мають домашніх улюбленців. Крім того, існують різні насадки для збирання не тільки м'яких меблів, а й в інших важкодоступних місцях. До всього іншого є насадки, що дозволяють ідеально відполірувати паркет, підлогу, зробити щадне прибирання, різні фільтри, що дозволяють утримувати та не допускати попадання до 90% і більше пилу та шкідливих бактерій у повітря, великий асортимент ароматизаторів повітря. Звичайно ж, цей список аксесуарів для пилососа далеко не повний.

Наприклад, виробники пилососа Kirby повністю подбали про своїх покупців і постаралися врахувати всі їхні потреби, тому до нього передбачено відразу 40 насадок, завдяки чому ви однаково якісно зможете прибрати весь будинок, почистити автомобіль і навіть яхту, за наявності такої. Придбавши цей пилосос у повній комплектації, ви назавжди забудете про хімчистки, а ваші підлоги, чи то паркет, ламінат або просто килимові покриття, завжди будуть сяяти чистотою.

В основний комплект пилососа входять: масажна насадка, насадка для надування, ковпачок-сітка для піно-розпилювача, насадка для стіни-стелі, насадка для м'яких меблів, насадка для дбайливого чищення і полірування, а також інші комплектуючі.

Додатково ви можете придбати систему для миття килимів, щітку для глибинного чищення меблів, набір для полірування паркету, набір мініщіток і подовжувачів, що дозволить прибрати в важкодоступних місцях, щітку для чищення жалюзі та навіть набір для полірування посуду та видалення іржі, одноразові мішки для збирання пилу.

Окрім величезного комплекту різних насадок, компанія Kirby випускає набори спеціальних засобів, що дозволяють зробити прибирання вашого приміщення якіснішим. Даний список не є повним і докладніше про всі нюанси, що цікавлять, вам розповість офіційний представник компанії в Україні, чий номер телефону ви знайдете на сайті.