UA

Чи є різниця?

Чи є різниця?

Необхідно відзначити, що характер і якість прибирання за допомогою системи для прибирання будинку «Кірбі Сетрія» не йде в порівнянні з аналогічною роботою, виконаною за допомогою будь-якої іншої побутової техніки. Компанія «Кірбі» - це вікові традиції незмінної якості та ефективності вироблених їй товарів. Глибоке прибирання килимових покриттів, хімічне чищення, очищення матраців та м'яких меблів, і цей список далеко не повністю розкриває весь функціонал «Кірбі Сетрія». Ця досконала система для догляду за будинком при роботі не пошкоджує поверхні, що прибираються, завдяки цьому навіть через кілька років килими і меблі виглядають як нові. За допомогою "Кірбі Сетрія" ви зможете надати дзеркальний блиск гладким покриттям і навіть відполірувати мармур та інший декоративний камінь, використаний при оформленні інтер'єру вашого будинку. Ви зможете скоротити популяцію пилових кліщів, що проживають разом з вами, в кілька десятків разів, а при регулярному використанні «Кірбі Сетрія» і зовсім звести їхню присутність нанівець.

«Кірбі Сетрія» не варто порівнювати зі звичайними пилососами, адже це просто неправильно! Таке порівняння рівносильне зіставленню потужності пістолета з далекобійною артилерією. Тільки вдумайтеся, потужність найбільш продуктивних пилососів конкурентів близько 250 аероват, а потужність «Кірбі Сетрія» становить 2500 аероват! Цю технологію не можуть використовувати інші виробники побутової техніки завдяки наявності пакета патентів (понад 100!) на руках у глави правління компанії «Кірбі». Технологія, яка використана під час виробництва «Кірбі Сетрія», залишиться назавжди недосяжною для конкурентів!

Щодня компанія «Кірбі» відстоює своє право вважатися провідним виробником побутової техніки для догляду за будинком у світі. Для цього компанія не шкодує жодних коштів. Адже жодні гроші не замінять позиції лідера! Нещодавно в рамках чергового експерименту людям, які ніколи не користувалися продукцією «Кірбі», було роздано понад 100 нових килимів. Через рік спеціалісти компанії при свідках зробили зважування килимів. Різниця у вазі у велику сторону варіювалася від 2 до 8 кілограмів у кожного з килимів. Після зважування було проведено прибирання за допомогою системи «Кірбі Сетрія», і вага килимів прийшла в норму! Такі досліди наочно показують, що користуючись неякісною та малопотужною технікою, ви зберігаєте у своєму будинку до 10 – 15 кілограмів пилу та бруду. Неприємно? Адже це просто, правда.

Різнопланові насадки з комплектації пилососа «Кірбі Сетрія» не залишають пилу та бруду жодних шансів навіть між ребер батарей! За допомогою цієї інноваційної системи ви легко зможете привести в ідеальний порядок як маленьку квартирку, так і величезне виробниче приміщення. «Кірбі Сетрія» не залишить і сліду від вовни ваших домашніх улюбленців, прибере з повітря приміщення шкідливі алергени, що особливо важливо, якщо у вашому будинку хтось страждає на захворювання дихальних шляхів або алергію будь-якого типу. Не погоджуйтесь на «майже чистоту», адже недарма говорить народна мудрість – «Чистота – запорука здоров'я». Будьте здорові та щасливі, не витрачайте свій особистий час на виснажливе прибирання, адже життя – прекрасна штука, і її прожити можна набагато цікавіше та повніше, якщо у вас вистачає на весь час.

Якщо ви налаштовані на покупку унікальної системи для прибирання будинку «Кірбі Сетрія», але є низка питань, які викликають у вас сумніви, то зв'яжіться з одним із наших фахівців за номером телефону, розміщеним на сайті офіційно представництва компанії «Кірбі» в Україні.