UA

Чистота в будинку - запорука затишку та порядку

Чистота в будинку - запорука затишку та порядку

Одне з основних завдань у домоводстві – це підтримання чистоти та порядку. Тільки в чистому і доглянутому будинку панує атмосфера затишку, а атмосфера приміщення не є небезпечною, оскільки вільна від пилових кліщів. Тільки в чистий будинок до дбайливої господині веде серце чоловіка. Жити в чистому будинку з турботливою господаркою, яка може забезпечити затишок домашнього вогнища – це мрія будь-якого чоловіка. Адже прийшовши в таку атмосферу вдома можна справді відпочивати душею та тілом. Ще чистота в будинку за наявності маленьких дітей - це чудовий приклад для успадкування підростаючими людьми, адже діти, як губка, поглинають і погане і добре. Важко очікувати охайності тих людей, які виросли за відсутності чистоти як незмінної складової будинку. Забирайте щодня, адже чистоту набагато простіше просто підтримувати, якщо для цього є підґрунтя, ніж розгрібати в будинку гори мотлоху і величезну кількість пилу. Для того щоб прибирання увійшло добру звичку краще виділити під цей процес певний час, тоді виконувати її буде набагато зручніше. Протирайте пил регулярно, не полінуйтеся вимити підлогу двічі-тричі на тиждень, залучайте до цього заняття дітей на вихідні і ви побачите, як зміниться ваше життя на краще. Будьте впевнені, що будь-які спроби підтримати порядок вашого будинку набагато краще, ніж махнути на це рукою, тижнями загрузаючи в бруді.

Чистота та порядок принесе в житло атмосферу добра та спокою. Коли все завжди лежить на своїх місцях у чистоті ваш настрій завжди буде гаразд.

Якщо кожна річ у вашому будинку має своє місце, то це зменшує кількість сварок між подружжям чи співмешканцями на 40%! Це важко тільки спочатку змусити пройти зайві два метри, і покласти річ на місце, а не туди, де простіше її залишити, потім ви до цього звикнете і вже не зможете уявити, що може бути по-іншому.

Затишна обстановка будинку при наявності грамотно розставлених меблів має в своєму розпорядженні людей до вашого житла. У чисті затишні будинки набагато частіше приходять гості, ніж у брудні житла. Та й після настання гостей приємно ловити захоплені чистотою та порядком погляди відвідувачів.

З порядку та атмосфери затишку формується уявлення про буття та благополуччя сім'ї, навіть якщо ваш достаток вищий за середній, а в будинку завжди безлад, дуже важко сказати про таку родину, що у них все гаразд. Не забувайте про те, що чистий будинок робить честь господарям і залишає по собі добрі спогади у відвідувачів.

Якщо у будинку все на своїх місцях, набагато простіше організовувати себе для будь-яких дій. Коли все довкола чисто і на місцях душа людини буквально співає. Згадайте про це, коли після збирання ваше тіло буде наповнювати приємна втома, а в голові буде тільки одна думка, який(я) я молодець (розумниця), що все це зробив(а)!

Привчіть себе до порядку один раз і назавжди, забудьте про гори посуду в раковині, адже їх просто уникнути! Просто помийте за собою тарілку відразу, а посмітивши, не відкладаючи в довгий у ящик, заберіть. І життя стане простіше та легше за всіма критеріями. А цей приклад вашим дітям дозволить у майбутньому створити охайні сім'ї, а це запорука того, що і ваші онуки зростатимуть у чистоті та затишку. Якщо прибирання в будинку займає багато часу, пилосос Kirby Sentria - вирішення цієї проблеми. Техніка Кірбі - надійність на довгі роки.