UA

Чому важлива чистота в будинку

Чому важлива чистота в будинку

Хіба кожна людина не мріє про ідеальну чистоту та порядок свого будинку? Особливо важливою є чистота в будинку, якщо у вас є маленька дитина. Часом звичайного прибирання недостатньо для того, щоб бути впевненими, що здоров'я підростаючої людини поза небезпекою. Це зовсім не означає, що ви повинні наповнити замість пилу кімнату дитини випарами побутової хімії, але стежити за навколишнім середовищем у дитячій все ж таки потрібно обов'язково. Поза всякими сумнівами те, що ви приділяєте багато зусиль домашньому господарству, але іноді вони можуть бути марними. Домашній пил є сильним алергеном, у складі якого мікроскопічні частинки вовни тварин, квітковий пилок, невеликі фрагменти оббивки меблів та інші найдрібніші частинки, про природу яких вам краще не думати.

Більшість пилососів, які пропонуються в магазинах побутової техніки, при збиранні не забезпечують належного рівня фільтрації повітря на виході. І разом із видимою чистотою вони викидають величезну кількість дрібного пилу в повітря. На жаль, ті частинки, які не можуть вловити фільтри більшості пилососів та становлять найбільшу небезпеку для членів вашої родини та вас. Який вихід із цього замкнутого кола? Можна відмовитися від килимів у будинку та пилососа і взятися по-старому за швабру і ганчірку, а можна і подумати над більш технологічним вирішенням питання.

Ми пропонуємо вам найсучаснішу систему догляду за будинком «Кірбі Сентрія». Чим вона відрізняється від інших подібних пропозицій? Насамперед ви повинні зрозуміти, що подібних технологій більше немає в жодній компанії, що виробляють побутову техніку. Чому? Керівництво компанії «Кірбі» завбачливо захищає свої технології патентами, які забороняють їх використання у будь-яких сферах. Але розгляньмо все по черзі.

Компанії «Кірбі» вдалося вирішити проблему з викидом дрібного пилу у повітря шляхом впровадження однієї з найдосконаліших технологій фільтрації повітря класу НЕРО-11 у свій продукт. Ця технологія використовувалася раніше для фільтрації повітря в лабораторіях, де проходили експерименти з радіоактивними речовинами та в лікарнях під час знезараження палат. За цими ознаками можна судити, що цей фільтр надзвичайно надійний і ефективний. Елемент класу НЕРО-11 здатний утримувати до 99,97% частинок величиною 0,3 мікрона. Таким чином, все те, що прибирає пилосос, остаточно та безповоротно залишається всередині. Таким чином, ви зможете забезпечити дійсно чисте повітря та здорову атмосферу у дитячій кімнаті.

Система «Кірбі Сентрія» здатна виробляти вологе прибирання в приміщеннях, нейтралізуючи хвороботворні комахи, пилові кліщі. Дані дрібні членистоногі є найсильнішими збудниками алергії. До того ж, їх фекалії містять дуже небезпечні для здоров'я людини ферменти, які, потрапляючи в дихальні шляхи, руйнують слизові оболонки на клітинному рівні, даючи зелене світло іншим алергенам і вірусним захворюванням. Не меншу небезпеку становлять дрібні уламки хітинових панцирів мертвих комах, які у незліченній кількості перебувають у пилу повсюдно. При контакті з людською шкірою ензими травного тракту пилових кліщів при тривалому контакті порушують цілісність захисних покривів. Існують науково підтверджені факти, що контактуючи з вищезгаданими комахами, людина ризикує не лише придбати алергію, а й захворіти на небезпечне шкірне захворювання – атопічний дерматит.

Чому важлива чистота в будинку

Уявіть, що всіх цих жахів можна уникнути, використовуючи якісне американське обладнання «Кірбі». Ця торгова марка має вже більш ніж сторічний досвід розробок і виробництва в цій сфері. Продукція бренду «Кірбі» має всі необхідні сертифікати якості та відповідності відповідно до усиновлених в Україні санітарних норм.

Якщо в процесі прибирання використовувати спеціальні засоби для догляду за будинком компанії «Кірбі», ефективність обробки зростає в рази. І справа тут зовсім не рекламної агітації, а в дійсно якісному продукті, який чудово зарекомендував себе у 70 країнах світу. Не потрібно вибирати між ціною та здоров'ям! Немає у вашому житті нічого дорожчого за здоров'я вашої родини і вашого власного. Будьте здорові та будьте впевнені у здоров'ї вашої родини.