UA

Де у квартирі живуть клопи та як з ними боротися

Де у квартирі живуть клопи та як з ними боротися

Є загальноприйнята думка – клопи можуть жити лише в антисанітарії за умови постійного безладдя в приміщенні, але ця думка не відповідає дійсності. Для життя цих маленьких кровопивців необхідний зовсім не бруд, все, що їм потрібно – джерело харчування, тобто ваша кров. Клопи можуть легко потрапити та до вас у житло, для цього їм досить маленької щілини із сусідньої квартири або просто бути принесеними вами разом із валізою з поїздки. Клопи можуть бути та зовсім нових речей, хай то буде меблі або нова частина вашого гардероба, щойно куплена в магазині. Цей вид дуже швидко розмножується, якщо не стримувати цей процес. Всього за кілька тижнів ваше житло стане справжнісіньким розсадником цих дрібних шкідників.

Попри те, що клопи мають дуже специфічний запах, їх неможливо внюхати до того моменту, коли їхню присутність можна буде визначити вже візуально. Якщо у вашому будинку є клопи, то ви можете забути про сон ночами. Але їхня присутність загрожує не так неприємними укусами – вони переносять дуже небезпечні захворювання! Ви наражаєте себе і свою сім'ю на величезну небезпеку, поділяючи своє житло з цими паразитами.

Для того, щоб виявити місце, де живуть у квартирі клопи, зазвичай досить простого огляду вашого спального місця. На ліжку чи стиках меблів ви зможете знайти їхні личинки чи кладки з яйцями. Якщо ви побачите подібне, негайно розпочинайте боротьбу з паразитами! Але перемогти цих маленьких шкідників ох як непросто. Як би ви не намагалися, влаштовуючи регулярне цькування комах, ваші спроби виявляться здебільшого марними. Як правило, засоби, які можна купити у вільному доступі, недостатньо токсичні для знищення кровосисних паразитів. Найкращим способом для позбавлення від небажаного сусідства є звернення до санітарно-епідеміологічної служби. Як правило, люди звертаються до фахівців в особливо занедбаних випадках, тому що спочатку можуть просто цього соромитися.

Для того, щоб замовити знищення клопів зазвичай звертаються до державних установ, але прибуття фахівців часом доводиться дуже довго, а щоночі з комахами ставати тортурами. Для виходу з таких ситуацій люди змушені звертатися до приватних організацій, що спеціалізуються на дезінсекції приміщень професійними засобами для роботи з якими потрібен відповідний дозвіл. У такому разі допомога хоч і коштує дещо дорожче, але надходить своєчасно. До арсеналу приватних дезінсекторів входять сучасні препарати як у формі спрею, так і порошки, які припиняють подальше розмноження паразитів у будинку. У разі співпраці з перевіреними особами одного відвідування їх стає достатньо для звільнення вашого житла від блокади клопів раз і назавжди. Де у квартирі живуть клопи

Якщо ви все ж таки схиляєтеся до самостійного знищення паразитів, то ви повинні знати, що кошти, що знаходяться у вільному продажу, не мають достатнього рівня токсичності, а ті, що ви купуєте «під підлогу», за вашим незнанням можуть завдати непоправної шкоди вашому здоров'ю. Намагайтеся не довіряти вашому здоров'ю та безпеці випадку, не займайтеся самостійною роботою з токсичними препаратами! Завдана шкода вашому здоров'ю може бути непоправна будь-якими грошима. Довірте цю справу фахівцям, які розуміються на знищенні паразитів.