UA

Коли Kirby Sentria може працювати неправильно

Коли Kirby Sentria може працювати неправильно

Все у пилососі зроблено для максимальної зручності їхніх щасливих власників. Ще Kirby Sentria має досконалу систему безпеки, яка не дозволить пилососу включитися, якщо не дотримані всіх належних для цього умов, що значно знижує травматичність або шанс виникнення небажаних ситуацій. Подивіться це відео і ви дізнаєтеся в яких випадках, при неправильній експлуатації, пилосос Kirby Sentria може працювати неправильно або взагалі не працювати.

- Якщо мішок для пилу, шланг або ємність підключені до вихідних отворів неправильно.

- Всі деталі повинні обов'язково бути надіті на свої місця.

- Якщо пилосос всмоктує пил неякісно, вам буде необхідно візуально визначити, чи правильно встановлена висота щітки.

- Правильним варіантом налаштування висоти електричної щітки є наведений нижче спосіб, необхідно опустити щітку пилососа Kirby Sentria повністю на підлогу, і підняти вгору на один поділ.

- Неправильне регулювання положення щітки робить напрямки всмоктуваного повітря відмінним від задуму розробників, що і викликає зниження якості прибирання. Ця проблема повністю усувається регулюванням висоти.

- Переконайтеся, що пиловий фільтр не заповнений за позначку «фулл», якщо він заповнений, то замініть фільтрувальний елемент на аналогічного виробництва «Кірбі».

- Якщо ці маніпуляції не покращують результати, спробуйте зменшити висоту розташування щіткового валика на електричній щітці.

- Якщо в процесі роботи з пилососом ви помічаєте миготіння індикатора - це вірна ознака того, що ремінь розтягнувся і вимагає заміни, або з невідомих причин злетів зі шківа. У першому випадку замініть ремінь пилососа на нові виробництва «Кірбі», а другий випадок вимагає того, щоб ремінь був ще раз натягнутий відповідно до інструкції.

- Якщо після того, як щітковий валик, що обертається, опущений на максимально низьку висоту, але він не дістає ворсу килима, то деталь підлягає заміні на нове виробництво «Кірбі».

У вас закінчуються пилові мішки для пилососу Кірбі Сентріа? Нічого страшного, адже на нашому сайті ви зможете дуже просто і за доступною ціною замовити собі комплект із 2-х або з 6-ти мішків.