UA

Купити пилосос у Києві

Купити пилосос у Києві

Ви постали перед вибором нового пилососу для вашого будинку. Ви вже знаєте, чого хочете від нового домашнього помічника, але перед цим згадайте, чим вас не влаштовував попередній. Напевно, вам не завжди вистачало його потужності, згадайте про неприємний запах при прибиранні. Швидше за все, після того, як ви пропилососили кімнату, через деякий час на щойно протертих місцях знову осідав дрібний пил. Та й напевно прослужила техніка значно менше часу, ніж ви розраховували. Отже, ваш новий пилосос має бути потужнішим, якіснішим, довговічнішим і мати хорошу систему фільтрації повітря.

Напевно ви хочете придбати довговічну та якісну техніку, яка навіть через десять років прибиратиме настільки ж ефективно, як і в перший день після покупки. Не варто гнатися за новинками китайської техніки, яка з роками змінює тільки корпуси, а комплектуючі залишаються тим самим низькоякісним ширвжитком, незалежно від наклеєної лейби з гучним ім'ям.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з продукцією американської компанії Kirby, а зокрема з її новітньою розробкою – системою для догляду за будинком «Кірбі Сентрія». Даний агрегат без сумніву здатний задовольнити всі ваші вимоги до сучасного пилососу, адже це всього лише одна з його величезної кількості функцій. Важливий фактор при виборі пилососа – це економія місця, адже величезні неповороткі агрегати займають багато місця, до того ж їх дуже важко переміщати квартирою. Все це не про "Кірбі Сентрія"! Незважаючи на свою значну потужність у 2500 аероват (найбільш потужні пилососи конкурентів мають потужність не більше ніж 250 аероват), він легко поміститься у вузькій ніші між меблями та стіною, або займе зовсім небагато місця в одному з кутів вашого будинку.

"Кірбі Сентрія" - це своєрідний "Феррарі" у світі пилососів, адже ця модель збирається виключно вручну. Кожна з його численних деталей проходить багаторівневу перевірку фахівцями компанії, що виключать покупку несправної одиниці. У «Кірбі Сентрія» поєднуються функції 40 пристроїв! Його комплектуючі – це сотні запатентованих розробок! Цей пристрій не має аналогів у світі. Конкуренти компанії «Кірбі» мають ще кілька десятків років роботи, щоб досягти рівня хоча б уже існуючих продуктів компанії. "Кірбі Сентрія" по праву можна вважати технологією майбутнього! Чого тільки вартує надсучасна система фільтрації повітря класу НЕРО-11! Даний фільтрувальний елемент здатний утримувати в собі до 99,97% фракцій пилу розміром до 0,3 мікрона. До цього часу така технологія використовувалася лише у спеціальних установах, як лабораторії та лікарні. Вісім шарів захисту даного фільтра не залишать шансів пиловим кліщам та алергенам вашого будинку.

Користуючись «Кірбі Сентрія», ви забудете дорогу в хімчистку! За допомогою даного матеріалу та високоефективної косметики для дому «Кірбі» ви зможете надати бездоганний зовнішній вигляд вашим старим килимам та меблям, а нові зможете утримувати в ідеальному стані.

Ви зможете відполірувати гладкі покриття для підлоги до дзеркального блиску, і це не метафора! Очищайте за допомогою «Кірбі Сентрія» килими, меблі, підлогу, салон автомобіля, прибирайте пил зі стель та важкодоступних місць. З покупкою "Кірбі Сентрія" у вас зміниться уявлення про чистоту в будинку!

У компанії «Кірбі Сентрія» унікальна політика продажів, перед покупкою ви зможете все побачити на власні очі! Зв'яжіться з одним із наших консультантів за номером телефону, вказаним на нашому сайті, та замовте демонстрацію цього дива техніки!