UA

Миття килимів та диванів за допомогою Kirby Sentria

Миття килимів та диванів за допомогою Kirby Sentria

Система догляду за будинком Kirby Sentria здатна проводити вологе чищення диванів та килимів. У цьому відео матеріалі ви детально дізнаєтеся, як вона це робить.

При митті диванів та килимів найкраще використовувати Kirby Guard (мийний засіб на водяній основі). Зрозуміло, можна використовувати й інші миючі засоби, але за їхню якість та безпеку для вашої родини компанія Kirby ручатися не може. У процесі нанесення використовується розпилювач, який іде в комплекті із системою Kirby Sentria. Увага! При використанні цієї опції категорично забороняється використовувати засоби на олійній основі, а також різноманітні розчинники та інші горючі матеріали. Порушення даної заборони загрожує запаленням вмісту бочечка розпилювача.

- Для підготовки розпилювача до роботи вам необхідно відкрутити барило розпилювача і наповнити його на 3/4 негорючою рідиною.

- Якщо в процесі розпилення існує необхідність нахиляти розпилювач, варто обмежитися ще меншим обсягом.

- Після того, як необхідна кількість рідини залита, щільно прикрутіть барило до компактного розпилювача пилососа Kirby Sentria.

- Упевніться, що пилосос Kirby Sentria зібраний як компресор: на вал двигуна має бути встановлена пластмасова заглушка, шланг повинен бути підключений до місця, де в режимі пилососа знаходиться сміттєзбірник.

- Акуратно підключіть розпилювач до шланга пилососа Kirby Sentria.

- Увімкніть пилосос і наносьте піну рухами від себе, для регулювання інтенсивності подачі на рукояті портативного розпилювача є спеціальний клапан, що регулюється.

- Рівними шарами наносите піну на предмет, який ви миєте, кнопку на рукоятці завжди необхідно натискати на повну силу.

Для того, щоб пристрій служив довго, необхідно вжити ряд нескладних заходів, які його вбережуть від засмічення.

- Відкрутіть барило і промийте його проточною водою, вийміть трубку подачі з розпилювача і також промийте.

- Вийміть форсунку (це можна зробити, натиснувши на два фіксатори з лицьового боку), промийте всередині розпилювач та форсунку.

- Для більшої безпеки цілісності пристрою рекомендується збирати його відразу після миття.

Увага! Не використовуйте горючі матеріали для промивання портативного розпилювача.

Тим же методом монтується і пристрій для розпилення шампуню. Після нанесення будь-якого миючого засобу необхідно дочекатися повного висихання, потім акуратно зібрати за допомогою Kirby Sentria разом зі сміттям.

Якщо ваші домашні улюбленці залишають після себе багато плям, то засіб для виведення плям від домашніх тварин розв'язувати цю проблему.