UA

Насадка Zipp-Brash для пилососу Kirby Sentria

Насадка Zipp-Brash для пилососу Kirby Sentria

У пилососу Kirby Sentria є ще одна чудова функція, яку ви зможете гідно оцінити з першого разу. Йдеться про універсальну чистячу насадку ЗІПП-Браш. З її допомогою ви за дві секунди зможете вичистити килим, сходи, меблі та навіть свій автомобіль! А відео інструкція з чищення насадкою Zipp-Brash допоможе правильно її застосовувати.

Пам'ятайте! Щоб ця насадка працювала максимально ефективно, слід уникати надмірної сили натискання на неї. Тільки при обертанні щітки на максимальних оборотах ви зможете отримати справді відмінний результат очищення. Завжди плавно переміщуйте щітку поверхнею, яку ви очищаєте, і результат чищення вас просто вразить!

Увага! З метою вашої безпеки, намагайтеся уникати попадання рук та пальців під робочу поверхню щітки – це небезпечно та травматично! Не варто натискати кнопку затискача при обертанні щітки. Тримайте щітку завжди рівно стосовно поверхні, що очищається.

Увага! Щітка під час очищення поверхонь може викидати тверді елементи. Не використовуйте цю щітку на м'яких поверхнях та ніжних тканинах – це може суттєво їх пошкодити.

- Для очищення щітки необхідно відключити від пилососа.

- Використовуйте шланг з видуванням повітря для її очищення.

- Натисніть кнопку, яка знаходиться на щітці, щоб звільнити зовнішнє кільце.

- Для видалення бруду та пилу з центральної турбінки її необхідно вийняти та продути зі шланга.

- Потім видаліть бруд із внутрішньої поверхні щітки, здійсніть складання щітки у зворотному порядку: спочатку встановіть турбінку, потім зовнішнє кільце.

Також, ми можемо порадити вам, придбати розчинник липких плям Кірбі.