UA

Підйомник ременя та індикатор щіткового валика Kirby Sentria

Підйомник ременя та індикатор щіткового валика Kirby Sentria

Підіймач ременя, який оснащений пилососом Kirby Sentria, призначений для виконання двох функцій. Перша функція полягає в тому, що при підйомі вимикається щітковий валик і вмикається під час опускання. Друга функція підіймача ременя на пилососі Kirby Sentria призначена для того, щоб демонтувати щітку на той час, коли ви використовуватимете інші додаткові насадки. Більш детально, з роботою пилососа Кірбі Сентріа, ви можете ознайомитись переглянувши цей відеоролик.

Для того, щоб стало можливим послабити ремінь і тим самим припинити обертання щіткового валика, вам необхідно буде виконати наступний ряд маніпуляцій.

- За допомогою натискання на спеціальну педаль підніміть пилосос до граничної точки.

- Вимкніть Kirby Sentria з мережі та переконайтеся, що двигун повністю зупинився.

- Далі вам необхідно підняти вгору кришку корпусу і повернути рукоятку натягувача до упору вліво. Встановіть її таким чином, щоб червоні стрілки на корпусі та ручці натягувача збіглися.

- Опустіть кришку пилососа на місце і тепер у вас звичайний пилосос без опції турбощітки.

- Для включення турбощітки вам буде необхідно знову відкинути кришку пилососа і повернути ручку натягувача в праву сторону, доки не збігатимуться зелені стрілки індикатора.

Пилосос Kirby Sentria має індикатор стану щіткового валика. Його розташування – це кут верхньої частини щітки. Він сигналізує про продуктивність щітки. У процесі роботи він має горіти постійно. Якщо індикатор не горить або постійно блимає – це говорить про те, що щітка працює некоректно. Миготіння індикатора говорить про те, що ремінь натягнутий слабо або вимагає заміни. Ця маленька зручність дозволить максимально ефективно використовувати потенціал вашого пилососу Kirby Sentria.

Для власників чудо пилососа Кірбі, рекомендуємо ознайомитися з можливістю придбати запасні частини, які ви з легкістю можете знайти на нашому сайті.