UA

Пилосос Kirby Sentria як вертикальний пилосос прямого всмоктування

Пилосос Kirby Sentria як вертикальний пилосос прямого всмоктування

Пилосос Kirby Sentria може замінити багато пристроїв, і в цьому переконайтеся, прочитавши цей матеріал. Він може використовуватися як вертикальний пилосос прямого всмоктування, за його допомогою можна ефективно проводити чищення підлог з твердим покриттям, Kirby Sentria можна використовувати як портативний очищувач сходів, матраців та меблів. Не забувайте, що за допомогою спеціальної педалі-регулятора ви можете виставити оптимальну висоту щітки над підлогою, що значно продовжить термін служби, а також збільшить термін експлуатації ременів. За допомогою функції прямого всмоктування (звичайний пилосос) Kirby Sentria може легко чистити підлогу з твердим покриттям і проводити прибирання доріжок і килимів з невеликим ворсом. У цьому режимі не використовується щітковий валик. Для того, щоб встановити режим прямого всмоктування, вам буде необхідно виконати ряд нескладних кроків, які докладно викладені у цьому відео.

- Перед тим як чистити поверхню з твердим покриттям, необхідно переконатися, що привід коліс встановлений в нейтральне положення.

- Попередньо відключивши живлення пилососа, підніміть кришку і поверніть ручку ременепідйомника в ліву сторону, червоні стрілки на індикаторі повинні збігатися.

- Ця процедура відключає механізм щіткового валика, і можна використовувати Kirby Sentria на жорстких поверхнях у режимі прямого всмоктування.

Використовуючи спеціальну насадку, можна проводити високоякісне чищення підлог без покриття. Для цього необхідно:

- Попередньо відключивши пилосос із мережі, підніміть щітку у найвище положення.

- Встановіть насадку для чищення підлоги без покриття на нижню частину щітки за допомогою пружинних клямок.

- Тепер відрегулюйте висоту щітки таким чином, щоб щетина насадки стосувалася підлоги, і справа зроблена!

Ваш Kirby Sentria готовий до очищення підлоги без покриття.

Рекомендуємо звернути увагу на універсальний засіб для виведення плям Кірбі, який допоможе впоратися з будь-якими плямами у вашому будинку.