UA

Пилососи для вологого прибирання

Пилососи для вологого прибирання

Ви вирішили придбати пилосос, але перш ніж почнете вибирати потрібну вам модель, чи не хочете трохи дізнатися про історію створення пилососа? Можливо, ви будете здивовані, дізнавшись, що з часу винаходу найпершого з них минуло вже понад сотню років!

Створення першого пилососа датується кінцем 19 століття. Він був дуже громіздким, настільки, що міг поміститися лише у величезних за площею приміщеннях. Сам пил він не збирав, а роздмухував на всі боки, до того, ним керували як мінімум двоє дорослих чоловіків. Але все змінюється і на початку XX століття, точніше 1901 року. Завдяки розробкам інженера Х'юберта Бута він був удосконалений, пил почав всмоктуватися всередину пилососа, а його потужність прирівнювалася до п'яти кінських сил. Пилосос, розроблений Бутом, всупереч його не надто віддаленій від первісної громіздкості і галасливість, незабаром був придбаний для прибирання килима в приміщенні, де планувалося провести коронацію Едуарда VII. Це стало чудовою рекламою для пилососа. Багато вчених інженерів взялися за вдосконалення цього приладу, завдяки чому в 1905 році його габарити дозволили остаточно перемістити пилосос в різні по своїй площі приміщення.

У роки Другої світової війни роботи над удосконаленням цієї побутової техніки тимчасово зупинилися, щоб вже після її закінчення, наприкінці сорокових років минулого століття відновитися з новою силою. Провівши опитування серед споживачів, інженери створили пилосос з урахуванням усіх зауважень. За розмірами він не набагато відрізнявся від сучасного і був не надто галасливим, як раніше. Пізніше був винайдений миючий пилосос. На відміну від звичайного пилососа, який все ж таки пропускав мікрочастинки пилу в повітря, він очищав килим і робив повітря чистим, зволоженим і вільним від частинок пилу. Це забезпечується потужним тиском води з миючими засобами.

У наш час багато виробників цього виду побутової техніки серед свого асортименту мають миючі пилососи, призначені як для вологого прибирання, так і суміщаючи в собі функції сухого та вологого прибирання приміщення. Серед моделей миючих пилососів, що мають хорошу репутацію у споживачів більш ніж сімдесяти країн світу, місце лідера займає миючий пилосос Кірбі (Kirby), який за своїми функціями важко назвати просто «миючим». Це ціла система прибирання вашого приміщення. Завдяки інноваційним системам, використаним при його створенні, пилососу немає рівних серед аналогів. Завдяки Кірбі влаштувати «хімчистку вдома» дуже легко і просто. Ви ідеально очистите не тільки килими, меблі, матраци та подушки. З ним ви забудете про пил, що особливо важливо для людей, які страждають від алергії.

Зателефонувавши за номерами телефонів, вказаними на сайті, ви отримаєте докладну консультацію досвідченого фахівця з цієї техніки.