UA

Прибирання пилососом Кірбі як засіб від пилових кліщів

Прибирання пилососом Кірбі як засіб від пилових кліщів

Ви напевно чули про бренд «Кірбі» - лідера серед виробників техніки та побутової хімії для догляду за будинком. У даному матеріалі ми хотіли б розповісти вам про вінець творіння компанії на сьогодні – систему для догляду за будинком «Кірбі Сентрія». Дана система, яку помилково вважають звичайним пилососам, не має у світі аналогів з безпеки, надійності та функціональності.

Тільки за допомогою «Кірбі Сентрія» можна прибирати в будинку, бувши впевненим у тому, що у повітря не викидаються алергени та пил. Функціональність даної системи не обмежується банальною можливістю пропилососити, нехай і дуже якісно, та безпечно. За допомогою «Кірбі Сентрія» ви зможете мити, чистити, шліфувати, полірувати та навіть зробити собі масаж за допомогою бонусної насадки, яка входить до комплектації системи. Не варто шукати порівняння та аналоги «Кірбі Сентрія» - їх просто не існує. Компанія Kirby подбала про майбутній плагіат з боку конкурентів, захистивши всі вузли агрегату патентами (понад 100 запатентованих технологій).

Важко переоцінити небезпеку пилових кліщів, які мешкають у кожному будинку. Про цю проблему люди живуть і не замислюються, поки одного прекрасного дня вона не обертається страшною і в більшості випадків непоправною бідою - алергією, астмою або атопічним дерматитом. Так-так, всі ці хвороби виникають на ґрунті спільного проживання з маленькими ворогами роду людського – пиловими кліщами. Ви не уявляєте, наскільки близько пилові кліщі від вас! Ви буквально поділяєте своє ложе з ними, адже більшість їх зосереджена саме в ліжку людини.

Чи знаєте ви, чим харчуються пилові кліщі? Ці маленькі паразити поїдають людську плоть, а саме відмерлі клітини епідермісу (верхнього покриву шкіри), якого одна людина втрачає за рік до двох кілограмів.

Повністю вичистити матрац від небезпечних кліщів-сапрофітів можна лише за допомогою прибирання пилососом Кірбі. У ліжку будь-якої людини (подушка, матрац) з часом з'являється маленький кліщ-сапрофіт. На ліжку справжній рай для розмноження цих людожерів, щовечора на вас чекає 300 – 400 мільйонів мікроскопічних членистоногих, щоб щільно повечеряти! А найбільше їхнє скупчення знаходиться в матрацах і подушках, тільки уявіть, якщо матрац не обробляти та не чистити 3 роки, то на одну третину він складатиметься з пилових кліщів та їх фекалій. Мила картина описується, чи не так?

Вам ще слід знати, що кліщі не відрізняються особливою охайністю і справляють потребу прямо там, де і їдять, а їдять вони ох як немало! Один кліщ протягом доби спустошує свій кишківник близько 20 разів, причому розміри фекалій у рази перевищують розміри комахи. Тепер помножте цю кількість на 400 мільйонів, і ви зрозумієте, наскільки чисте ваше ліжко! Але тут справа не в самих фекаліях, а в їхньому впливі на організм людини. Вони містяться особливі ферменти шлунка кліщів, які під час еволюції комах створювалися перетравлення людської плоті. При попаданні на шкіру або слизову оболонку людини вони її руйнують на клітинному рівні, усуваючи природний захисний бар'єр. Так, рік у рік вони порушують цілісність покривів людини, попутно відкриваючи шлях алергенам та інфекціям. Визначити симптоми ураження цими ензимами досить просто, у вас може бути цілорічний нежить без особливих причин, кашель, свербіж шкіри, невеликі висипання. Далі – гірше. Згодом алергічна реакція може розвинутися в алергію у важкій формі з астматичними нападами, які посилюються навесні та восени. Люди, які страждають на цю форму алергії, змушені проводити вологе прибирання по кілька разів на день і позбутися всіх килимових покриттів у будинку. Тому прибирання Кірбі вдома вбереже вас та ваші килими.

Наразі тільки одна система у світі здатна якщо не знищити, то скоротити в десятки разів популяцію пилових кліщів, що живуть у вашому будинку. «Кірбі Сентрія» має величезну силу всмоктування, яка не дозволяє сховатися паразитам навіть у глибинах матраців, килимів та меблів. Якщо використовувати в комплексі спеціальні шампуні бренду «Кірбі» для миття килимів та проводити регулярні прибирання та чищення меблів, то найближчим часом проблема зі співжиття з пиловими кліщами пройде як страшний сон. Поки що інші обіцяють – ми робимо! Вибирайте здоров'я та довголіття вашої родини замість блокади кліщів. Прибирання приміщень Кірбі, це надійна зброя проти пилових кліщів.