UA

Принципова відмінність у збиранні пилососом Кірбі

Принципова відмінність у збиранні пилососом Кірбі

Прибирання за допомогою пилососа «Кірбі Сентрія» істотно відрізняється від роботи з іншими пристроями для домашнього збирання. Чим? Насамперед вам варто знати, що бренд «Кірбі» має більш ніж вікову історію в розробці та виробництві техніки для підтримання порядку в будинку. За допомогою обладнання «Кірбі» ви зможете провести глибоке очищення килимів та хімічне чищення, не виходячи з дому. Будь-які операції за допомогою системи для прибирання в будинку «Кірбі» інтуїтивно зрозумілі та дуже здійсненні. Ваші меблі та килими завжди будуть в ідеальному порядку з технікою «Кірбі» протягом довгих років. При використанні даної системи для прибирання вам ніколи не доведеться червоніти за чистоту вашого будинку. Завдяки інноваційній системі фільтрації повітря він стане у вашому будинку вільним від алергенів та дуже чистим.

Не потрібно мати видатних знань у побутовій техніці, щоб розглянути очевидні переваги техніки «Кірбі» над іншими виробниками. Спочатку дуже помітна неймовірна потужність пилососа, вона становить 2500 аероват, замість звичних 250 аероват (середня потужність пилососів конкурентів, які відносяться до найбільш продуктивних). Завдяки величезній кількості патентів, якими компанія «Кірбі» захищає себе від конкуренції серед інших виробників, немає жодних шансів на повторення успіху компанії.

Компанія «Кірбі» вже понад 100 років успішно відстоює своє лідерство у галузі виробництва побутової техніки для дому. Компанія «Кірбі» нещодавно проводила хитромудрий експеримент. Були куплені килими та роздані безкоштовно тим людям, які не користувалися технікою «Кірбі». Через рік килими зазнали зважування, різниця у вазі просто шокувала публіку килими стали важчими на 2 – 8 кілограмів кожен без винятку. Даний досвід краще за будь-яку рекламу доводить низьку ефективність техніки для чищення від інших виробників. Люди, які отримали нагороду за участь в експерименті побутову техніку «Кірбі», були здивовані тим фактом, що килими протягом року не змінили вагу. Цей досвід показав людям різницю між їхньою старою технікою та інноваційною системою для прибирання будинку «Кірбі».

Завдяки величезній різноманітності додаткових опцій система для домашнього прибирання «Кірбі» може виконувати найрізноманітніші функції. Килими, прибрані технікою «Кірбі» в рази чистіше прибрані будь-яким іншим пилососом, і що ще важливо на них популяція пилових кліщів скоротилася в 10 разів! Це означає, що у вас в 10 разів нижче шанс, ніж у користувача пилососів інших марок захворіти на алергічні захворювання дихальних шляхів і шкіри. Вовна свійських тварин і пилу не має жодних шансів перед величезною потужністю пилососа «Кірбі». У процесі збирання між щіткою і покриттям прибирання, що піддається, створюється справжнісінькими повітряні завихрення, які ще називають ефект торнадо. Це дозволяє «Кірбі» висмоктувати пил повністю, неважливо, на якій глибині в структурі тканини вона знаходиться.

Не можна не звернути увагу на високоефективну косметику для догляду за будинком компанії «Кірбі». Багаторічний досвід роботи в даній сфері дозволяє компанії створювати неймовірно ефективні засоби для догляду за будинком. Це шампуні, засоби для виведення плям для будь-яких плям (включаючи мазут і дьоготь), усувачі неприємних запахів, засоби для видалення плям після тварин з ефектом відважування від обробленого місця. Ви можете значно скоротити витрати свого неоціненного часу на прибирання, якщо використовуватимете систему «Кірбі» повсякденно. Спробуйте її лише раз, і ви вже ніколи не зможете проміняти її на жодну іншу.