UA

Робота полотера Kirby Sentria

Робота полотера Kirby Sentria

Якщо ви вже оцінили зручність полотера, яким обладнана система догляду за будинком Kirby Sentria, то для вас є ще одна хороша новина! Професійний рушник пилососа Kirby Sentria може дати друге життя вашим килимам! Унікальна насадка полотера допоможе підняти ворс вашого улюбленого килима. Тільки уявіть лише кілька хвилин, і ваш килим знову як новий. І це не казка – це система догляду за будинком Kirby Sentria. Отже, із чого почати? Для початку перегляньте відео нижче або прочитайте цю статтю.

- Переконайтеся, що привід колеса Kirby Sentria вимкнено, і увімкніть його в мережу.

- Підніміть щітку максимально вгору та увімкніть пилосос у мережу.

- Міцно візьміться за рукоятку пилососа і поступово починайте опускати щітку доти, доки вона не стикнеться з килимовим покриттям.

- Увімкніть привід коліс і плавно рухайте Kirby Sentria назад та вперед по килиму.

Увага! Якщо ви опустите щітку надмірно вниз, це може зіпсувати покриття. Не забувайте, що Kirby Sentria – це дуже потужний пристрій. Цю потужність необхідно використовувати з розумом і дотримуватися інструкцій, які створюють фахівці компанії Kirby для того, щоб експлуатація пилососа була для вас легкою, ефективною та безпечною для вас та вашого майна.

У вашому будинку з'явилися старі затоптані плями, яких неможливо позбудеться? Тоді, ми порекомендуємо, засіб від забруднених і затоптаних плям Кірбі.