UA

Технічні переваги пилососу Kirby Sentria

Технічні переваги пилососу Kirby Sentria

Рутинне домашнє прибирання стає в рази легшим і приємнішим, коли в господарстві з'являється пилосос Kirby Sentria. Ці пилососи неймовірно надійні та довговічні. Бренд Kirby вже давно завоював лідерство у сегменті техніки для прибирання у приміщеннях. Технології Kirby не мають аналогів, на сьогодні Kirby Sentria - це найдосконаліша машина для прибирання в будинку. І це відео демонструє всі технічні переваги пилососа Kirby Sentria.

За допомогою пилососу Kirby Sentria можна провести глибоке очищення килима до самого основи. Потужності пилососа достатньо для того, щоб позбавити ваш будинок від сміття/ З їх допомогою можна видалити будь-який бруд з килимів, а також застарілі плями. Прибирання пилососом Kirby Sentria можна порівняти хіба що з хімічним чищенням. Відмінною особливістю купівлі пилососа Kirby Sentria є те, що можна замовити попередню демонстрацію пристрою перед покупкою.

Kirby Sentria збираються вручну - це "Феррарі" серед пилососів. Для їх виробництва використовують виключно матеріали найвищої якості, кожна частина пилососа проходить багаторівневу перевірку. Такий педантичний підхід до виробництва дає свої результати - до сервісної служби Kirby звертаються одиниці з тисяч Kirby Sentria, що купили пилосос.

На пилосос Kirby Sentria встановлений двошвидкісний двигун, який дозволяє провести чищення килима на низьких обертах, а також досягти колосальної сили всмоктування на високих обертах.

У комплекті з пилососом йдуть різнопланові насадки на всі випадки життя, які призначені для того, щоб зробити процес збирання максимально швидким, легким та ефективним. Вибирайте Kirby Sentria – це найкращий пилосос з усіх, якими вам доводилося користуватися.

Безперечним доповненням до пилососу Кірбі Сентріа стане видальник неприємних запахів, який допоможе прибрати всі неприємні сторонні запахи з вашої домівки.