UA

Турбо насадки Kirby Sentria

Турбо насадки Kirby Sentria

Неймовірно, але пилосос Kirby Sentria може виконувати не тільки функції помічника в прибиранні вашого будинку, але і може стати вашим вірним другом, якщо ви почнете ремонт. Але й це ще не все, втомилися? Kirby Sentria допоможе вам розслабитися та стати вашим персональним масажистом! У комплекті помічника у догляді за вашим будинком є наждакові насадки, циклювальні, шліфувальні та навіть масажні! Полегшіть свій побут, а Kirby Sentria вам у цьому допоможе. Для використання цих опцій вам необхідно буде зібрати пилосос Kirby Sentria в режимі корпусних насадок. Відео «Турбо насадки Kirby Sentria» продемонструє правильну роботу турбо насадок.

- Просуньте насадку з вінілу в задню скобу і надійно зафіксуйте її там.

- Далі вам необхідно обернути турбо-насадку вініловою насадкою і зафіксувати її з іншого боку.

- Підключіть рукоятку-регулятор до шланга та підключіть до неї турбо-насадку.

- Інтенсивність масажу можна регулювати за допомогою спеціального регулятора, розташованого на рукояті-регуляторі.

Масажер використовуйте в тих місцях тіла, де ви відчуваєте певний дискомфорт. Але для дійсно ефективного використання даної опції, краще буде проконсультуватися з вашим лікарем.

Увага! Масаж протипоказаний на опухлих або подразнених ділянках шкіри, місцях, де видно явні ознаки варикозу. Не дозволяйте вашим дітям користуватися масажером без нагляду дорослих.

Для полірувальної насадки застосовна така сама послідовність складання. Допускається полірування рівних поверхонь із використанням спеціальної мастики для полірування.

Для функції зачистки використовується тканинна насадка, за допомогою якої можна ефективно зачищати тверді поверхні без будь-яких обмежень.

Увага! При використанні насадки для зачистки категорично забороняється використовувати насадку на пофарбованих поверхнях. Це небезпечно для здоров'я!

При використанні наждачних насадок настійно рекомендуємо використовувати захисні окуляри.

- Перед встановленням насадки з наждаком вам необхідно зняти кожух, що захищає насадку від пилу.

- Виберіть відповідний тип наждакового паперу, виходячи з того, що папір з грубими абразивними частинками використовується для первинної обробки, а з дрібними – для фінішної зачистки.

- Встановіть пилозахисний корпус на місце та підключіть насадку до пилососу.

Рекомендуємо перевірити поверхню, що зачищається, на наявність металевих частин – це може пошкодити пристрій.

Якщо у вас є поліш, то це означає, що з часом вам знадобиться «Вакс» - ролик для поліша. Його ви, так само, можете замовити на нашому офіційному сайті.