UA

Унікальні властивості пилососу Kirby Sentria

Унікальні властивості пилососу Kirby Sentria

Ми з радістю вам хочемо уявити новітню розробку компанії «Кірбі» - універсальну систему для догляду за будинком Kirby SENTRIA®. Даному продукту немає аналогів на ринку побутової техніки для дому. Яким чином компанії «Кірбі» вдалося цього досягти? Насамперед необхідно відзначити, що цей бренд вже має понад вікову історію. У відділі розробок компанії вже встигло змінитись кількома поколіннями співробітників, а багатий досвід усіх попередніх розробок завжди переноситься в нові моделі з додатковою модернізацією. Кожна складова пилососу є унікальною, адже всі свої розробки компанія «Кірбі» захищає патентами, щоб захиститися від плагіату конкурентів. У виробництві пилососів Kirby SENTRIA® не використовується дешевих матеріалів, керівництво думає не про здешевлення продукту, а про його високу якість. Такий підхід до виробництва та обумовлює якість системи для прибирання в будинку Kirby SENTRIA®, що не має аналогів.

Чим же такий гарний та унікальний пилосос Kirby SENTRIA®? Корпус пилососа виконаний з міцного алюмінію, адже серцем Kirby SENTRIA® є двигун величезної потужності для техніки такого класу. Не один пластик не витримав би такого навантаження, яке здатне витримати алюмінієвий корпус. Всі маніпуляції з пилососом надзвичайно прості, навіть якщо ви ніколи не бачили Kirby SENTRIA®, то все одно у всьому самостійно зможете розібратися. Ця система для підтримки порядку в будинку має ще одну важливу властивість – систему повітряної фільтрації класу НЕРО-11. З його допомогою можна пилососити, шліфувати, натирати, мити, чистити і навіть зробити масаж. Як ви бачите, функціонал Kirby SENTRIA® може обмежити лише убогу уяву та лінь користувача.

Далі ми пропонуємо вам ознайомитись з деякими з існуючих опцій пилососу.

- Чудова система очищення повітря класу НЕРО-11, яка здатна затримувати до 99,97 частинки пилу та алергенів розміром до 0,3 мікрона, і це без втрати номінальної потужності всмоктування, яка вдесятеро перевищує можливості пилососів конкурентів.

- Інноваційний привід коліс TechDrive® позбавить вас необхідності самостійно переміщати пилосос у процесі прибирання. Від вас потрібно лише коригувати напрямок руху, притримуючи пилосос за зручну ручку.

- У пилу і бруду навіть при вимкненому в кімнаті, що прибирається, освітленні не буде шансів залишитися непоміченими, адже Kirby SENTRIA® оснащений потужною світлодіодною лампою.

- Висоту основної щітки ви можете регулювати залежно від особливостей покриття, що прибирається. Робиться це за допомогою легкого натискання на педаль ногою в одному із двох можливих напрямків.

- Якщо використовувати в сукупності системою прибирання будинку Kirby SENTRIA® оригінальні миючі засоби компанії «Кірбі», то ви зможете отримати ефект кращої хімчистки не виходячи з дому.

- Завдяки неймовірній потужності всмоктування і тому, що Kirby SENTRIA® оснащена системою фільтрації НЕРО-11, населення пилових кліщів у вашому будинку стрімко скоротиться в кілька десятків разів.

- Комплектація пилососа Kirby SENTRIA® просто вражає! У вас під руками завжди буде велика кількість різноманітних насадок, які здатні в рази скоротити час, що витрачається на прибирання.

- Ви зможете доглядати не тільки килими та меблі з пилососом Kirby SENTRIA®, існує змінна насадка, яка є аналогів професійного полотера, за допомогою якої ви ще й зможете вичісувати килими.

Ціна пилососа Kirby SENTRIA® цілком себе виправдовує, адже купуєте ви якісний агрегат, який прослужить дуже багато років. Виникли питання про Kirby SENTRIA® чи іншу продукцію «Кірбі»? Отримайте відповіді від наших фахівців за одним із номерів, вказаних на сайті.