UA

Як замінити електричний шнур Kirby Sentria

Як замінити електричний шнур Kirby Sentria

З метою безпеки вас і вашої сім'ї слідкуйте, щоб кожух електричного шнура пилососа був цілісним і без видимих зовнішніх дефектів. Мережевий шнур, увімкнений у розетку, з пошкодженою ізоляцією загрожує вам та членам вашої родини електричним струмом. Будьте уважні! Надмірна обережність ніколи не зашкодить, на відміну від наслідків недбальства. Для того, щоб електричний кабель пилососа Kirby Sentria прослужив вам без заміни якомога довше, дотримуйтесь рекомендацій, викладених у цьому відео.

- Будьте уважні! Слідкуйте за тим, щоб Kirby Sentria не наїжджав на свій мережевий шнур – це може його пошкодити, а у разі використання насадок і зовсім порушити ізоляцію.

Ніколи не тягніть вилку кабелю за основу шнура - правильно це робиться таким чином: вам необхідно взятися за крайню частину кінця корпусу вилки та акуратно її витягнути.

Увага! Якщо шнур Kirby Sentria має видимі ознаки нагрівання або дефекти оболонки, пилосос включати в мережу категорично забороняється! Для заміни шнура вам необхідно буде звернутися до дилера, який проводив вашу угоду - і ви в найкоротший термін отримаєте кваліфіковану допомогу. Дотримуйтесь цих порад, якщо у вас виникли сумніви у справності мережевого кабелю Sentria.112

Якщо двигун пилососа не працює – переконайтеся, що мережевий кабель агрегату підключено до розетки.

Переконайтеся, що ця розетка дійсно подає потрібну для роботи пилососа напругу.

Перевірте справність запобіжників.

Якщо ви виявили навіть найменші дефекти на ізоляції шнура, не намагайтеся увімкнути Sentria в мережу.

Увага! Вкрай не рекомендується здійснювати самостійний ремонт або ізолювання мережевого шнура!

Набридло витрачати багато часу на чищення килима від плям? Тоді замовте піну для чищення килимів від компанії «Кірбі», і ви посміхнетеся на вашому килимі.