UA

Засоби для збирання Кірбі

Засоби для збирання Кірбі

Зробіть капітальне очищення килимів вашої оселі за допомогою Kirby Carpet Shampoo Allergen Control Formula. Він здатний нейтралізувати один з основних алергенів у вашому будинку – екскременти пилових кліщів. Після очищення з використанням Kirby Carpet Shampoo Allergen Control Formula ваші килими будуть свіжими та дуже чистими. Завдяки особливій присадці килими будуть меншою мірою схильні до забруднення. Система вологого очищення килимів, що пропонує компанія «Кірбі», дуже ефективна і проста в застосуванні. За лічені хвилини можна пропилососити велику кімнату вашого будинку, а також покрити її густим шаром піни від Kirby Carpet Shampoo Allergen Control Formula. Завдяки своїй особливій формулі піна, утворена шампунем, дуже швидко висихає на поверхні після нанесення, що дозволяє незабаром її зібрати та користуватися сухим та чистим килимом. Для вас доступні дві варіації Kirby Carpet Shampoo Allergen Control Formula: із запахом лаванди та без запаху. Відео «Засоби для прибирання Кірбі» наочно продемонструє застосування різних засобів для прибирання будинку від компанії Кірбі.

Для догляду за твердими покриттями використовуйте засіб Kirby Microfiber Cloth. Kirby Microfiber Cloth здатне вбирати бруд та рідину. Даний засіб надзвичайно ефективний як у сухому, так і рідкому вигляді. Воно надзвичайно швидко висихає та не містить шкідливих для здоров'я домішок. Дане прилад дослужить вам хорошу службу, за його допомогою можна чистити коштовності, а також натирати до дзеркального блиску дзеркала та вікна. Kirby Microfiber Cloth – це 500 гарантованих використань цього чудового засобу.

Якісна та унікальна лінійка засобів для виведення плям від «Кірбі» допоможе вам ефективно і швидко позбутися навіть від самих стійких плям! Даний комплекс включає різні засоби з присадками, які істотно скоротять ваші зусилля по догляду за будинком.

Компанія «Кірбі» також може запропонувати набір для екстреного видалення плям, який в найкоротші терміни впорається з плямами.