UA

Засоби та комплектуючі для пилососу Kirby Sentria

Засоби та комплектуючі для пилососу Kirby Sentria

Ви стали клієнтом компанії "Кірбі"? Якщо так, то ласкаво просимо до нашої дружної родини. Компанія цінує думку кожного з клієнтів і невпинно працювати над тим, щоб виправдати вашу високу довіру до нашої продукції. На даному етапі можна сказати, що своє добре ім'я бренд «Кірбі» не втрачає вже ось як 90 років! Система догляду за будинком Kirby Sentria укомплектована спочатку всіма насадками та засобами для чищення, що використовуються в комплексі з пилососом. Це відео наочно демонструє комплектуючі та засоби для пилососу Кірбі Сентріа.

Використовуючи оригінальні миючі засоби, які спеціально розроблялися для взаємодії з Kirby Sentria, ви зможете досягти очікуваного результату – неперевершеної чистоти та свіжості вашого сімейного гнізда. У комплектації ви зможете знайти все, починаючи від високоефективних засобів для виведення плям, закінчуючи насадками для догляду за твердими підлогами. У нас є все, щоб зробити ваш будинок чистим та затишним! Унікальна лінійка косметики для догляду за килимами «Кірбі» до ваших послуг.

- Концентровані шампуні для килимів.

- Засоби захисту килимового покриття.

- Антиалергенні засоби.

- Засоби для нейтралізації будь-яких запахів.

Чуйні дистриб'ютори нашої компанії завжди допоможуть вам кваліфікованою та слушною порадою і навіть нададуть активну допомогу в усуненні несправностей агрегату. Додатково можна придбати інструмент та комплект насадок для догляду за вашим автомобілем. Косметиці від «Кірбі» під силу все, вона впорається навіть у найскладніших випадках, навіть коли інші засоби виявляються безсилими. Ми гарантуємо якість своєї продукції! Спробуйте продукцію «Кірбі» і ви зміните своє уявлення про чистоту!

Хочете надати вашим підлогам шикарний лиск за досить короткий період? Тоді вам буде цікаво дізнатися про електричний полотер «Поліш» від компанії «Кірбі».