UA

Зняття, очищення та встановлення сміттєзбірника в пилососі Kirby Sentria

Зняття, очищення та встановлення сміттєзбірника в пилососі Kirby Sentria

Пилосос Kirby Sentria неймовірно потужний пристрій, але не варто зловживати цією потужністю. Не варто навмисно всмоктувати великі предмети, як монети, каміння, велике сміття. Для того, щоб оберігати механізм пилососа від великого сміття, був розроблений спеціальний сміттєзбірник для пилососу Kirby Sentria. Але прийшов час його очищення, як зробити її правильно і швидко? Тут вам не знадобиться допомога професіонала, адже Kirby Sentria це інтуїтивно зрозумілий для кожного пристрій. Для того, щоб ви могли самостійно провести очищення сміттєзбірника, дотримуйтесь цієї інструкції.

- Вимкніть пилосос Kirby Sentria з мережі та переконайтеся, що двигун зупинився повністю.

- Для того, щоб зняти сміттєзбірник з пилососа, візьміть його за спеціальні захоплення, переверніть його убік від корпусу.

- Акуратно потягніть сміттєзбірник нагору.

- Для того, щоб зняти мішок, достатньо легкого натискання на спеціальний карабін, який розташований трохи вище за мішок.

- Притримуючи мішок, сміття зі сміттєзбірника необхідно акуратно витрусити над газетою або сміттєвим баком і викинути, от і все, процедура закінчена.

- Майте на увазі, що система захисту пилососа Kirby Sentria влаштована таким чином, що запустити двигун не вдасться до тих пір, поки ви не встановите мішок на місце і не зафіксуйте обидва фіксатори у вихідному положенні.

Не забувайте вчасно робити процес очищення, неочищений сміттєзбірник негативно позначається на потужності втягування, а значить і на якість прибирання.

Якщо у вашому будинку є великі ділянки непокритими килимами, то вам не обійтися без набору для твердих покриттів Kit B Kirby.